Nudimo računovodske storitve in knjigovodstvo za vsa mala in srednja podjetja, ki nimajo organiziranega računovodskega oddelka znotraj svojega podjetja. Naš računovodski servis, storitve računovodstva nudi tudi vsem tistim podjetjem, ki želijo računovodske storitve (kot zunanje računovodstvo-outsourcing) v skladu z dvigom ravni strokovnosti, optimizacijo časa, stroškov podjetja ter odzivnostjo naročiti pri nas.

Storitve opravljamo kakovostno, strokovno, natančno, hitro in z največjo mero odgovornosti, saj je tudi nam v veliko veselje čim prej priti do vaših dobrih poslovnih rezultatov in kazalcev poslovanja.

Dober računovodski servis ima nalogo, da vedno izkoristi vse zakonske možnosti za optimalno poslovanje svojih strank, kar se predvsem nanaša na obračunavanje davkov in drugih dajatev. Naš računovodski servis zato vse leto pozorno in skrbno spremlja novosti davčne zakonodaje in se redno strokovno izobražujemo.

Poleg računovodskih storitev v našem podjetju že skoraj 25 let nudimo tudi IT podporo. Našim strankam nudimo nakup in vzdrževanje računalniške in programske opreme po zelo konkurenčnih cenah. Takojšnjo odzivnost v primeru težav zagotavljamo tudi v tem segmentu opravljanja naših storitev, kar skupaj zagotovo predstavlja učinkovitejšo in celovitejšo ponudbo.